Projektgrupp


Ansök till projektgruppen!

Just nu söker vi personer till projektgruppen som tillsammans med projektledaren anordnar arbetsmarknadsmässan Högvarv 2018. Högvarv går av stapeln den 20 februari och till dess kommer vi att träffas cirka en gång i veckan. Att vara en del av projektgruppen ger dig en merit att vässa CV:t med, du får ett intyg för din insats och en arbetslivserfarenhet för livet. Självklart är det också otroligt roligt att engagera sig under sin studietid!

Se arbetsbeskrivningarna här till höger och hitta det som passar dig bäst. Har du någon erfarenhet från liknande engagemang eller tjänster? Skriv med dem i ditt personliga brev. Arbetet i projektgruppen är ideellt men du får som tack:
+ Ett intyg för din insats
+ En erfarenhet för livet
+ Mat under hela mässdagen
+ Inträde till kvällens Högvarvsmingel
+ I slutet av arbetet ordnar vi även med en kickoff

Ansök med ett CV och kortare personligt brev via mail till naringsliv@mds.mdh.se omgående. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag!

Vi ser fram emot att få in din ansökan!

Nathalie Johansson
Vice ordförande & näringslivsansvarig
021-10 16 76
naringsliv@mds.mdh.se 
Mälardalens Studentkår

Mingel

Är du utåtriktad och vill arbeta med event? Som ansvarig över kvällens mingel har du hand om formatet för kvällen och förberedelserna så som att beställa mat, göra en drinklista i samråd med Kårhusmästaren och inreda lokal. Du finns även på plats under kvällen som stöd för personalen.