Projektgrupp


Ansök till projektgruppen!

Just nu söker vi personer till projektgruppen som tillsammans med projektledaren anordnar arbetsmarknadsmässan Högvarv 2018. Högvarv går av stapeln den 20 februari och till dess kommer vi att träffas cirka en gång i veckan. Att vara en del av projektgruppen ger dig en merit att vässa CV:t med, du får ett intyg för din insats och en arbetslivserfarenhet för livet. Självklart är det också otroligt roligt att engagera sig under sin studietid!

Se arbetsbeskrivningarna här till höger och hitta det som passar dig bäst. Har du någon erfarenhet från liknande engagemang eller tjänster? Skriv med dem i ditt personliga brev.

Ansök med ett CV och kortare personligt brev via mail till naringsliv@mds.mdh.se senast 29/10. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag!

Vi ser fram emot att få in din ansökan!

Nathalie Johansson
Vice ordförande & näringslivsansvarig
021-10 16 76
naringsliv@mds.mdh.se 
Mälardalens studentkår

Art Director

Är du kreativ och gillar att skapa grafiskt innehåll? Som Art Director designar du allt grafiskt material inför mässan och agerar fotograf under själva mässdagen. Du arbetar även i nära samarbete projektets marknadsförare. Fördel om du har tillgång till Illustrator, Photoshop eller liknande programvara.

Företagsvärdar

Är du lugn och vill du träna upp din rekryteringsförmåga? Som ansvarig för företagsvärdarna har du hand om rekrytering, utbildning och agerar stöd för företagsvärdarna. Du kommer ta emot intresseanmälningar från studenterna, matcha dessa med utställarna och sköta kommunikationen mellan företagsvärdar och utställare. Under mässdagen finns du på plats i Infodisken för att ge stöd till företagsvärdarna i alla möjliga frågor.

Kontaktsamtal

Gillar du att planera och vill ha ytterligare kontakt med mässutställarna? Som kontaktsamtalsansvarig ansvarar du för samordning av kontaktsamtal. Ditt arbete innefattar informationsspridning till studenterna, mottagning av ansökningar, kontakt med utställarna och schemaläggning. Under mässdagen sköter du allt praktiskt kring kontaktsamtalen.

Lounge

För dig som är serviceinriktad och vill arbeta med event. Som loungeansvarig tar du beslut kring meny i samråd med projektledare och kårhusmästare, beställer mat, arbetsleder fikarumspersonal, förbereder lokalen och ser till att rummet hålls rent under dagen och även städas efter mässans slut.

Logistik

För dig som är ordningsam och gärna vill utvecklas inom logistik. Som logistikansvarig har du hand om parkeringsplatser, samordna parkeringsvakter, godsmottagningen och under mässdagen kan du komma att behöva lösa logistiska problem. Kan vid behov behöva transportera mellan orterna, körkort är därför meriterande men inte ett krav.

Marknadsföring

Gillar du marknadsföring och önskar utvecklas inom digitalkommunikation? Som ansvarig för marknadsföringen arbetar du i samråd med Art Director och Studentkårens anställda kommunikatör och sköter den huvudsakliga marknadsföringen. Du uppdaterar Högvarvs hemsida, sprider information på sociala medier och söker nya rätt att marknadsföra mässan. 

Mingel

Är du utåtriktad och vill arbeta med event? Som ansvarig över kvällens mingel har du hand om formatet för kvällen och förberedelserna så som att beställa mat, göra en drinklista i samråd med Kårhusmästaren och inreda lokal. Du finns även på plats under kvällen som stöd för personalen.