Teknik, IT & kommunikation


Nedan finner du en kort presentation av samtliga företag som anmält sig till Högvarv 2018 inom kategorin "Teknik, IT & kommunikation". 
Saknar du ett företag i listan? Mejla till naringsliv@mds.mdh.se eller skriv ett meddelande via fliken kontakt med dina önskemål så gör vi allt vi kan för att förverkliga dem. 

Acando

Acando är Nordens ledande Management- och IT-konsultbolag Teknologi driver förändring, men det är användarens vilja och förmåga att använda den som skapar värde. Med lika delar teknisk spetskompetens och insikt i mänskliga beteenden och triggers - och såklart ett rågat mått kreativitet - skapar vi idéer, löser problem och mobiliserar organisationer till förändring. Totalt är vi 1 900 konsulter i fem länder, Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Lettland.
acando.se

Addiva

Jobba tillsammans med mjukvarugänget på Addiva Software för att bygga framtidens systemlösningar inom IoT, eller utveckla inbyggda system med Addiva elektronikteamet och tillsammans med EEPAB se produkten tillverkas. Vi söker dig som älskar programmering och ny teknik som gör skillnad?
addiva.se

ALTEN

På ALTEN utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna.
alten.se

Atea

Vi bygger Sverige med it Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Men vi på Atea vill mer. Som specialister inom it-infrastruktur tänker vi vara med och forma ett ännu bättre Sverige. Tillsammans med våra kunder ska vi utveckla lösningar som nästa generation kan känna sig stolta över.
atea.se

Avalon Innovation

Sedan starten 1997 har vi hjälpt produktägande bolag med spetskompetenstjänster inom hela produkt- och systemutvecklingskedjan. Vi är en del av CIMON-koncernen, en nordisk utvecklings- och innovationskoncern som under 30 års tid har varit med och utvecklat bolag och tekniker som nått stor framgång, både i Sverige och internationellt.
avaloninnovation.com

Capgemini

Capgemini Sverige AB ingår i den globala Capgemini-koncernen. Med ca 200 000 anställda i 40 länder är Capgemini en av världens främsta leverantörer av management-, teknik- och outsourcingtjänster.
capgemini.com

Etteplan

Är ingenjören i dig redo att göra skillnad? Världen behöver bättre tekniska lösningar. Med dina idéer kan vi utvecklas och skapa fler innovat-ioner. Vi älskar teknik och människor, gör du också det? Vi är 2 800 ingenjörer och specialister på över 50 kontor över hela världen, varav 14 kontor i Sve-rige. Vi är alla olika men delar en stark tro på "Engineering with a difference". Hos oss finns spännande och utvecklande uppdrag hos internationella företag som ligger i teknikutvecklingens framkant inom sin bransch. Kom och bekanta dig med oss och se om Etteplan är rätt för dig och din framtid!
etteplan.com

GKN Driveline

GKN Driveline Köping AB är specialiserade på fyrhjulsdrivna fordonssystem. Ett fyrhjulsdrivet system består av en vinkel- och en slutväxel. Systemet regleras med en eller flera hydrauliska eller elektroniska kopplingar. Vi har både produktutveckling, tillverkning och montering in-house och har ca 1100 anställda på alla olika typer av funktioner. Vi söker bland annat sommarjobbare, examensarbetare och även nyanställningar.
gkn.se

KmK Instrument

KmK Instrument AB grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på högkvalitativa produkter och specialistkompetens inom områden Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande provning. Kunderna finns inom verkstads- fordons- och stålindustrin i Sverige. Vi utför teknisk support och kalibrering på majoriteten av våra produkter och är lokaliserat med ett democenter i teknikstaden Västerås. Sedan år 2014 är vi ackrediterade enligt ISO/IEC 17025. För mer information besök vår hemsida på www.kmk-instrument.se.
kmk-instrument.se

Knightec

Knightec är ett konsultföretag inom teknik och ledarskap. Vi skapar en bättre framtid genom utveckling av människor och teknik och söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Du hittar oss på nio orter från Lund i söder till Umeå i norr. Resultatet av vårt arbete hittar du över hela världen.
knightec.se

LeoVegas

Since 2012, LeoVegas has gone from an unknown brand with a zero-customer base to be the fastest growing mobile gaming company and the leader in mobile casino. With the industry’s most prestigious awards under its belt, and “mobile first” approach LeoVegas continues to take the gaming experience to new heights. LeoVegas is Sweden’s newest tech unicorn with a one-billion-dollar stock market valuation with development offices in Stockholm, Växjö and Västerås. In Västerås, the company recently moved into a new office and are looking to grow from 15 employees today.
gearsofleo.com

Prevas

Prevas är ett teknikföretag och utvecklingspartner till företag inom många branscher. Vår passion är att lösa teknikutmaningar för att utveckla smarta produkter och smarta fabriker. Genom att ständigt utveckla och utvecklas tar vi tillvara på teknikens och digitaliseringens framsteg. Med spetskompetens inom produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt. Tillsammans med våra kunder omsätter vi deras behov och idéer till ökad konkurrenskraft.
prevas.se

Saab

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.
saab.com

Sigma

Sigma Group består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar vi vårt tekniska kunnande, vår spetskompetens och vår passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar. Vi har ett gediget tekniskt kunnande och vi älskar att göra affärer. Vi har gjort en anmärkningsvärd resa och det är många i laget som bidragit med viktiga insatser längs vägen. Vi fortsätter resan och vi fortsätter att forma framtiden och världen runt om oss och vi fortsätter att engagera oss i nya utmaningar.
sigma.se

Unibap

Unibap is a supplier of world class, safety critical vision processing solutions and rapidly moving into intelligent visual perception solutions. The company was founded in 2013 to commercialize state-of-the-art know-how and research in the field of intelligent automation, using visual perception formulated around ideas such as artificial visual cortex.
unibap.com

ÅF

Vision Providing leading solutions for generations to come. ÅF – Making Future. Affärsidé Vi skapar hållbara teknik- och designlösningar.
afconsult.com