Offentlig sektor


Nedan finner du en kort presentation av samtliga företag som anmält sig till Högvarv 2018 inom kategorin "Offentlig sektor". 
Saknar du ett företag i listan? Mejla till naringsliv@mds.mdh.se eller skriv ett meddelande via fliken kontakt med dina önskemål så gör vi allt vi kan för att förverkliga dem. 

Eskilstuna kommun

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare och brukare. I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under flera år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.
eskilstuna.se

Region Västmanland

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med cirka 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.
regionvastmanland.se

Skatteverket

Skatteverkets vision är ett samhälle där alla vill göra rätt för sig. Viljan att göra rätt för sig innebär ett stort ansvar för oss. Vi på Skatteverket har ett ansvar att tillsammans med andra skapa ett bättre samhälle. Våra huvuduppgifter är att ta in skatter, sköta folkbokföringen, registrera bouppteckningar och vara borgenär åt staten. Vi utfärdar även id-kort för personer som är folkbokförda i Sverige och utreder skattebrott.
skv.se

Trafikverket

Trafikverkets uppdrag ansvarar ör den långsiktiga infrastrukturplaneringen som innebär i praktiken att vi ska se till transportsystemet fungerar, vilket är en förutsättning för att samhället ska fungera. Vi på Trafikverket skapar förutsättningar för att alla transporter och resor sker på bästa och säkraste sätt, oavsett var man bor. Dessutom med hänsyn till miljö och hälsa. Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av transportsystemet för vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart samt för byggande, drift och underhåll av de statliga vägarna och järnvägarna.
trafikverket.se

Västerås stad

Vill du vara med & göra skillnad? Som medarbetare inom Västerås stad är du med & får en hel stad att fungera. Tillsammans bidrar vi till välfärden & gör skillnad varje dag. Med omkring 10 000 medarbetare & över 100 olika yrkestitlar inom bl.a. teknik, utbildning, vård och omsorg, ekonomi & kultur är vi Västmanlands största arbetsgivare. Vi vill ligga i framkant. För oss är det viktigt att du får de förutsättningar du behöver för att kunna prestera, utvecklas & trivas på jobbet. Intresserad? Läs mer om oss på www.linkedin.com/company/41531
vasteras.se

Vingåkers kommun

Vingåkers kommun har cirka 700 anställda medarbetare. Grundläggande för alla yrken inom kommunen är att ge våra invånare service i världsklass och för det behöver vi medarbetare som trivs med sitt arbete och mår bra. Gemensamma personalaktiviteter, friskvårdsbidrag och inom vissa tjänster möjlighet till flextid och distansarbete bidrar till ett gott arbetsklimat hos oss och en meningsfull fritid. Vingåkers kommun växer och det finns goda möjligheter att utmanas och utvecklas yrkesmässigt. Vi uppmuntrar till nytänkande och eget ansvar.
vingaker.se