Fackförbund


Nedan finner du en kort presentation av samtliga företag som anmält sig till Högvarv 2018 inom kategorin "Fackförbund". 
Saknar du ett företag i listan? Mejla till naringsliv@mds.mdh.se eller skriv ett meddelande via fliken kontakt med dina önskemål så gör vi allt vi kan för att förverkliga dem. 

Akademikerförbundet SSR

Akademikerförbundet SSR är fackförbundet för dig som är beteendevetare, ekonom, folkhälsovetare, personalvetare, samhällsvetare eller socionom. Vi samlar 71 000 akademiker som tror att vi kan göra samhället bättre tillsammans än var för sig. Vi är partipolitiskt obundna, men tar tveklöst ställning i frågor som rör våra medlemmars utbildning, anställning och arbetsmarknad.
akademssr.se

Jusek

Jusek är förbundet för jurister, ekonomer, systemvetare, personalvetare, samhällsvetare och kommunikatörer. Som medlem i Jusek får du ta del av nätverk, företagsbesök, rabat-ter och personlig rådgivning. Vi är experter på just din karriär. Besök vår monter och bli medlem idag!
jusek.se

Sveriges Ingenjörer

Sveriges Ingenjörer välkomnar dig till vårt unika nätverk med 145 500 ingenjörsmedlemmar. Som studentmedlem erbjuder vi dig träning och stöd inför skarpt läge med allt från cv-granskning och karriärcoachning till hjälp med intervjuteknik. Välkommen att börja ditt liv som ingenjör med oss!
sverigesingenjorer.se

Unionen

Var vill du jobba efter examen? Ett medlemskap i Unionen Student kostar bara 100 kr under hela studietiden och ger dig stöd hela vägen till drömjobbet. Med över 640 000 medlemmar på över 70 000 arbetsplatser inom den privata sektorn är Unionen Sveriges största fackförbund. Vi organiserar alla från ingenjörer och ekonomer till jurister, personalvetare till farmaceuter. När du pluggar stöttar vi dig med expertkunskap kring löner och villkor, vässar ditt cv, förbereda dig inför intervjuer och hjälper dig på vägen till ditt drömjobb.
unionen.se