Energi & miljö


Nedan finner du en kort presentation av samtliga företag som anmält sig till Högvarv 2018 inom kategorin "Energi & miljö". 
Saknar du ett företag i listan? Mejla till naringsliv@mds.mdh.se eller skriv ett meddelande via fliken kontakt med dina önskemål så gör vi allt vi kan för att förverkliga dem. 

ABB

ABB is a pioneering technology leader in electrification products, robotics and motion, industrial automation and power grids, serving customers in utilities, industry and transport & infrastructure globally. Continuing more than a 125-year history of innovation, ABB today is writing the future of industrial digitalization and driving the Energy and Fourth Industrial Revolutions. ABB operates in more than 100 countries with about 136,000 employees.
abb.com

Energimarknadsinspektionen

Vi är en tillsynsmyndighet som arbetar på uppdrag av regeringen. Verksamheten utgår från svenska energipolitiken och vårt arbete bidrar till att regeringens och riksdagens energipolitik för väl fungerande energimarknader genomförs. Vi arbetar även aktivt internationellt med att utveckla framtidens regelverk för att nå en harmoniserad europeisk energimarknad. Med den nyckelroll vi har i utvecklingen av framtidens energimarknader är vi intresserade av ambitiösa och utvecklingsorienterade människor med intresse för energimarknadsfrågor.
ei.se

Mälarenergi

Vill du göra skillnad där du är? På Mälarenergi är vi 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.
malarenergi.se