Ekonomi & försäkring


Nedan finner du en kort presentation av samtliga företag som anmält sig till Högvarv 2018 inom kategorin "Ekonomi & försäkring". 
Saknar du ett företag i listan? Mejla till naringsliv@mds.mdh.se eller skriv ett meddelande via fliken kontakt med dina önskemål så gör vi allt vi kan för att förverkliga dem.

KPMG

KPMG jobbar för att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 189 000 specialister i 152 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1700 medarbetare på 50 orter.
www.kpmg.se

Länsförsäkringar Bergslagen

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 270 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära våra 235 000 kunder - som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe - genom hela livet.
lfbergslagen.se

PwC

Karriär Upptäck dina möjligheter hos PwC . Vi är ledande inom revision, redovisning, management och skatt. Under 2018 söker vi redovisningskonsulter, seniora revisorer, affärsjurister, affärsrådgivare, finans och managementkonsulter Välkomna till oss!
Button