Fackförbund


Utställare 2017

Nedan finner du en kort presentation av samtliga företag som anmält sig till Högvarv 2017.

Saknar du ett företag i listan? Maila till naringsliv@mds.mdh.se eller skriv ett meddelande via fliken kontakt med dina önskemål så gör vi allt vi kan för att förverkliga dem!

Unionen

Var vill du jobba efter examen? Ett medlemskap i Unionen Student kostar bara 100 kr och ger dig stöd hela vägen till drömjobbet. När du pluggar stöttar vi dig med förmånliga rabatter, stipendier och ger dig chansen att delta på utvecklande seminarier om allt från ledarskap till karriär och hälsa. När det är dags att ta steget ut i arbetslivet ger vi dig expertkunskap kring löner och villkor, vässar ditt cv och hjälper dig på vägen med ett unikt kontaktnät på några av Sveriges populäraste arbetsplatser. Allt för bara 100 kronor hela studietiden.
Hemsida

Akademikerförbundet SSR

Akademikerförbundet SSR är fackförbundet för dig som är samhällsvetare. Vårt jobb är att se till att arbetslivet värderar din akademiska kompetens. Att vara medlem hos oss redan som student är en investering i din framtid! Som studentmedlem i Akademikerförbundet SSR får du nämligen tillgång till en mängd förmåner: CV-granskning, karriärrådgivning, kontakt med arbetslivet, simulerad anställningsintervju, prenumeration på branschtidning, en kostnadsfri olycksfallsförsäkring och tillgång till Sveriges bästa sökverktyg för akademikerlöner.
Hemsida

Sveriges Ingenjörer

Ditt liv som ingenjör börjar nu Sveriges Ingenjörer välkomnar dig till vårt unika nätverk med 144 000 ingenjörsmedlemmar. Som medlem erbjuder vi dig träning och stöd inför skarpt läge med allt från cv-granskning och karriärcoachning till hjälp med intervjuteknik. Du tar även del av landets bästa lönestatistik, digitaltidningen Ny Teknik samt aktiviteter som hålls på ditt lärosäte. Dessutom har du möjlighet att teckna förmånliga försäkringar och du har tillgång till experthjälp om något skulle gå snett på sommar eller extrajobbet. Välkommen att börja ditt liv som ingenjör med oss!
Hemsida

Jusek

Jusek är förbundet för jurister, ekonomer, systemvetare, personalvetare, samhällsvetare och kommunikatörer. Som medlem i Jusek får du ta del av nätverk, företagsbesök, rabat-ter och personlig rådgivning. Vi är experter på just din karriär. Besök vår monter och bli medlem idag!
Hemsida